Mathjälpen i Sverige

Torsk med frästa kantareller och picklade rödbetor

Recept av
50 minuter
Prep: 30 minuter | Tillagning: 20 minuter | Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att pickla rödbetorna. Skala och skiva rödbetorna tunt med en osthyvel. Rör ihop ättika, vatten och socker och lägg ner rödbetorna. Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnsfast form och strö över salt. Ställ in formen mitt i ugnen i ca 20 minuter. Hacka löken fint, bryn i margarinet i ett stekjärn. Lägg i svampen och låt få färg. Krydda med salt och peppar. Servera fisken med de frästa kantarellerna, rödbetorna och potatisen.
Kategori:

Leave a Review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

5 × 3 =

1 2 3 4 5