Mathjälpen i Sverige

Hoki i röd sås

Recept av
35 minuter
Prep: 10 minuter | Tillagning: 25 minuter | Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

Skala och koka potatisen. Lägg fisken i en ugnsform, häll på ½ dl vatten och krydda med salt. Täck med folie och tillaga i ugn 200° ca 20 min. Dela paprikan i bitar och fräs i olja tillsammans med rödlök utan att det får färg. Häll på 2 dl vatten, buljongtärning, paprikapulver och grädde. Låt det koka ca 10 min, mixa såsen slät och krydda med salt och peppar. Strimla salladslöken och fräs mjuk i margarin på svag värme. Lägg det ovanpå fisken och servera med sås, pressad potatis och sockerärter.
Kategori:

Leave a Review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

14 − fjorton =

1 2 3 4 5