Mathjälpen i Sverige

Hoisinkalkon med sesamnudlar

Recept av
25 minuter
Prep: 10 minuter | Tillagning: 15 minuter | Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

Skär svampen i bitar och grovhacka löken. Hetta upp 2 tsk olja i en wok eller stekpanna och stek kalkonen tills den är gyllene och genomstekt. Tag upp den och lägg åt sidan. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt hoisinsås och kalkon, låt det koka upp och smaka av med salt och peppar. Tillaga nudlarna och låt dem rinna av. Hetta upp 1 tsk olja (ej sesamolja) i en wok eller stekpanna och stek nudlarna tillsammans med sesamfrön. Tillsätt sesamolja när nudlarna är varma, smaka av med salt och peppar. Vänd i ruccola och lägg upp i en skål.
Kategori:

Leave a Review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

fyra × 2 =

1 2 3 4 5